Plantăm 1 copac la fiecare comandă

Plantăm un copac pentru fiecare comandă lansată pe biodeck.ro în perioada 1 - 30 noiembrie. Campania face parte dintr-un plan ambițios de-al nostru de a planta 100.000 de copaci până la finalul anului 2030.

Anul aceasta, ne dorim ca tu, prietenul și partenerul nostru, să fii parte din misiunea noastră. Ne dorim ca împreună cu ajutorul tău să-i arătăm naturii puțin respect. Astfel, la orice comandă lansată în perioada 1 - 30 noiembrie, vom planta câte un copac în numele tău.

Se apropie perioada cu cea mai mare încărcătură de consum a anului: black friday și apoi febra sărbătorilor. Pentru că  oamenii se simt mult mai generoși în aceasta perioadă, față de familie, față de prieteni, față de ei înșiși, ne dorim ca anul acesta să le oferim șansa de a fi generoși față  de natură. Care are nevoie de atenție și îngrijire din partea noastră.


Cum facem asta: lucrăm împreună cu un Asociația Viitor Plus, o asociație responsabilă, și vom dona către ei suma revenită în urma comenzilor plasate timp de 1 lună de zile.Împreună vom planta copaci care vor ajuta pădurea să-și reîntregească familia. Plantarea unei noi perdele forestiere, va avea loc într-o regiune cu nevoie de împădurire critică, în sudul României. Obiectivul campaniei este acela de a ajuta la împădurirea și revitalizarea zonelor deșertificate.

După plasarea unei comenzi pe biodeck.ro, vei primi un certificat de adopție pentru copaci. Odată ce arborii vor fi plantați, în primăvara lui 2021, vei putea urmări pe pagina proiectului Adoptă un Copac actualizări cu privire la dezvoltarea pădurii din care aceștia fac parte.

Misiunea noastră este aceea de a ne aduce mai aproape de impactul pe care îl avem. Această campanie ne va permite tuturor, nouă, ție, clienților și partenerilor noștri să fie parte din misiunea noastră și împreună să lăsăm o amprentă frumoasă asupra naturii.

Top