Politica de retur

Pentru noi, este important ca tu și clienții tăi să fiți mulțumiți. Dacă un produs achiziționat din shop-ul nostru online, biodeck.ro, nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării.

Cum faci asta? Ai două optiuni: trimiți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării sau duci produsul la sediul fabricii noastre din Șos. București-Târgoviște Nr.1, Buftea, Ilfov.

Descarcă formularul de retur. Completează-l și trimite-l la adresa sales@biodeck.ro


Care sunt conditiile de retur?

Serviciul retur este disponibil atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții persoane juridice. Însa doar titularul facturii sau a bonului fiscal Biodeck poate iniția returul.

Se acceptă returul produselor în următoarele condiții:

  •      dacă, în momentul deschiderii pachetului, produsele prezintă mici defecțiuni sau nu sunt conforme specificațiilor tehnice
  •      în cazul organizatorilor de festivaluri, conferințe sau evenimente de mare amploare, nu se acceptă un procent mai mare de 20% din totalul comenzii. Excepție fac produsele care prezintă defecțiuni sau nu sunt conforme specificațiilor tehnice.
  •      produsul trebuie să fie returnat în aceeași stare în care a fost livrat.

 

În cât se poate returna un produs?

Returul se poate face în termen de 14 zile calendaristice de la data cumpărării produsului, în cazul achiziției de pe biodeck.ro.

Modalități de rambursare a sumei aferente returului

Suma aferentă returului, care figurează în factura fiscală de stornare, îi va fi rambursată clientului astfel:

• în numerar, atunci când clientul face returul la sediul nostrum și a plătit inițial în numerar, în limita plafonului maximal stabilit prin lege;

• prin transfer în cont bancar, atunci când clientul a plătit prin ordin de plată, prin iTransfer sau în numerar, la livrare, dar returul se face prin curier;

• prin rambursare automată în contul de card, atunci când clientul a plătit prin card de debit sau card de credit;

Termen de plată suma aferentă retur

Suma aferentă returului va fi platită de Biodeck în termen de cel mult 30 zile de la momentul când clientul s-a exprimat în vederea returnării unui produs. Termenul se poate prelungi dacă produsul a fost returnat prin curier și nu a ajuns în depozitul Biodeck.

În cazul rambursului în numerar pot exista situații în care depozitul să nu poată face plata pe loc, fiind necesară o programare pentru plata la o dată ulterioară celei la care clientul a returnat produsul. În această situație, în funcție și de momentul la care Biodeck a intrat efectiv în posesia produsului returnat, este posibil ca termenul menționat să fie depășit.

Top